herfst en winter, op stap

zondag wandeldag

Niet dat we iedere zondag de buitenlucht gaan opsnuiven maar geef toe: wat een prachtig weer was het vandaag!! Als je de definitie zoekt van nazomer in de herfst dan was deze zondag hier een perfecte beschrijving van. 24 graden, een klein briesje en een bos vol herfstkleuren. Za-lig.

SONY DSC

20 minuutjes rijden en we bevinden ons in de Vlaamse Ardennen ,om wat preciezer te zijn: het kluisbos. Als kind herinner ik me nog dat we er vaak gingen spelen in het bos om daarna pannenkoeken te gaan eten of in de zomer naar het openluchtzwembad trokken.

Nu is het er ideaal om te gaan wandelen, paddenstoelen en kastanjes te zoeken of gewoonweg te genieten van het mooie herfstweer. Ik kan je nu al zeggen dat je ons daar nog heeeeeel veel zal kunnen vinden want ’t is er zo mooi om te wandelen en ideaal voor de kindjes om zich uit te leven.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Ook nu geniet Isaura enorm als we gaan wandelen. Soms is het in de draagzak en andere keren nemen we de buggy (al hadden we deze keer beter dat eerste gekozen want amai, er was af en toe serieus duwwerk nodig!). Na zo’n wandeling duurt het meestal ook niet lang voor ze begint te wrijven in haar oogjes en in slaap valt.

SONY DSC

SONY DSC

Als afsluiter van onze wandeling kochten we bij een kraampje nog een groot pak oliebollen, jummy (#vettigezondag)


Weten jullie nog leuke activiteiten of uitstapjes om te doen tijdens de herfstmaanden?

Ik hoor het graag!

liefs

Jelske

One Comments

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.