musthaves, outfits

webshoptip

Noem het een zoete zonde, lichte verslaving of een zwak voor..

Jup, ik ben een echte en fervente online shopper. Toch een paar keer per maand (lees: wekelijks) nestel ik me in de zetel en schuim ik het internet af, op zoek naar verborgen pareltjes onder het arsenaal aan webshops.

 

Naast het interieur shoppen zoek ik regelmatig naar leuke kledij, speelgoed of hippe spulletjes voor, hoe kan je’t ook  raden, Isaura. Ik geef toe dat ik het zelfs leuker vind dan shoppen voor mezelf, gene zever.  Wat betreft kledij heb ik het graag stoer en het liefst ‘monochrome’ maar omdat ik niet altijd mijn ding lijk te vinden in de winkels die we in het straatbeeld vinden, kies ik voor de vele leuke webshops.

Op de blog kan je hier al enkele van mijn favoriete webshops vinden en ook deze keer heb ik er eentje gevonden die ik graag met jullie wil delen. Bij babyenpeuterkleding werd ik verliefd op hun uitgebreide assortiment aan zwart-wit truitjes en accessoires.

Het verleidelijke aan hun webshop is dat er naast kledij ook heel wat leuke musthaves zijn voor je kindje. Mezelf kennende is mijn winkelmandje met meer gevuld dan met wat ik oorspronkelijk van plan was te kopen (al ben ik er zeker van dat ik niet de enige ben die hier schuldig aan is 😉 ).

 

Benieuwd wat er in mijn mandje zat?

Toeval of niet maar deze 2 (longsleeve en broekje ) vond ik gewoon GE-WEL-DIG! Ik mag niet klagen maar soms kan Isaura echt wel peuterkuren hebben. Koppige buien, uitdagen, zeuren en krokodillentranen : check, check en nog eens check. We steken het niet onder stoelen of banken dus mag het voor mijn part ook in grote letters af te lezen zijn op haar kledij. Super vind ik ze:

 

zoals ik al zei , ga ik meestal aan de haal met nog wat extra’s en ook deze keer kon ik niet weerstaan aan deze leuke musthave. ’t Is er eentje die ik al een hele tijd wou maar nog niet in mijn bezit had dus het werd tijd dat ik ‘m eens bestelde.


Net zoals ik fan van al dat leuks? Check dan zeker eens hun website en scroll away!

 

One Comments

  • nicole orriens

    6 maart 2018

    Online shoppen kan erg leuk zijn inderdaad! Het shoppen zelf, en daarna de anticipatie dat er een pakje gaat komen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.