everydaylife, food, papa

vaderdag 2.0

Vandaag is het vaderdag! Omdat dit het laatste jaar is dat we samen nog eens iets konden knutselen, want volgend jaar zal dat waarschijnlijk in de klas gebeuren (I know, mijn kind gaat bijna naar school, FAK!), gingen we donderdag aan de slag. 

Ik ben geen fan van bakken. Ik hou niet van afmeten en precieze hoeveelheden. Een tijdje geleden waagde ik me al met Isaura aan een poging tot…. met een paar mislukte baksels als gevolg.

Wat me bezielde om toch weer iets te bakken? No idea! Mijn creatieve brein stond op een laag pitje en het meest originele idee dat me te binnen schoot, waren zelfgemaakte koekjes. Die, je kan het al raden, allemaal zwart waren na 15 minuten in de oven. Just great. Ik steek het op die mottige kutoven die precies niet meer weet dat 170 graden geen 200 is. Kutding.

Anyway. Bij de tweede bakbeurt stond ik gekluisterd aan de oven  (die deze keer op 100 graden al zijn werk deed, toch vreemd zene). De rest van het koekjesdeeg werd ondertussen opgepeuzeld door Isaura, dat smaakte toch al goed.

Vrijdagochtend dan nog snel een knalrode lippenstift zoen op ons kaartje en dan mocht Isaura’s potje vol met papaliefde mee naar de crèche. MISSIE GESLAAGD!


Q:  WAT KNUTSELDEN JULLIE KINDJES VOOR VADERDAG?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.