in huis en in de keuken, musthaves, slaapkamer, Spelen

toys (and where to store them)

Jup, kinderen hebben echt hopen speelgoed. Voorlopig valt het hier best wel mee maar ik merk wel dat we , naarmate Isaura ouder aan het worden is, meer nood hebben aan opbergruimte voor al dat leuks.

Natuurlijk kan je grijpen naar de eenvoudige curverboxen maar die vind ik niet zo mooi om in de living te zetten dus ging ik op zoek naar een leuk alternatief en deze vond ik bij één van mijn favoriete webshops  de gele flamingo.

Een tijdje geleden kocht ik er deze leuke paperbag – van het merk Carlijn Q– die we naast haar parkje zetten. Heel handig in gebruik en lekker stevig.

img_7466
Nu Isaura wat ouder is, nemen we vaak speelgoed mee als we bij familie of vrienden op bezoek gaan. In het begin hadden we dat niet echt nodig of we stopten wat kleine knuffeltjes in de verzorgingstas maar nu heeft ze nood aan meer variatie. Meestal propten we dan een hoop speelgoed in de koffer samen met haar wippertje maar ik vond het maar een slordige boel.

Mijn beste vriendin kocht voor haar kindje deze leuke opbergzak/speelmat van het merk Play & Go. Het duurde dus niet lang vooraleer ik er zelf ééntje bestelde EN WAT ZIJN ZE LEUK (maar vooral heel HANDIG)!

 

 

image1-16

Je stopt er gewoon al je speelgoed in , trekt het touw aan en hup de auto in. Je kan hem ook gebruiken als speelkleed voor als je kindje nog klein is en daarna als opbergzak voor al het speelgoed als ze wat groter zijn. Ik ben alvast overtuigd! Je kan ze trouwens vinden in allerlei kleurtjes en leuke motiefjes. Ik  en Isaura zijn  fan, jullie ook?
12472425_10156719737525150_7465357896294700923_n

image2-7

 

2 Comments

  • Hanne

    4 april 2016

    Die speelmat is super handig! Ik maakte er zelf 1! Ben ook echte fan!

  • sims 3 coins cheat

    20 april 2017

    I had a hunch… I found it unusual to publicly declare one month in advance that they "probably would not be able to find the box"… That sound short of saying "forget about it, we don´t want to find the box"

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.