feest, musthaves

The party.

Oeps. Een beetje later dan gepland maar de afgelopen weken was ik geveld door snot & slijmen waardoor het eventjes duurde vooraleer deze online kwam. Op 29 oktober vierden we feest want zoals je hier al kon lezen, werd Isaura 1 jaar. DIKKE HASHTAG #MIJLPAAL. Natuurlijk moesten we dit vieren met een hoop taart , cadeautjes en de liefste mensen ter wereld.

Al wekenlang keek ik ernaar uit en stond ik te popelen om de decoratie , die al lag te bestoffen in de kast, op te hangen.  Isaura was nog verzonken in een diepe slaap wanneer wij al in het werk vlogen: decoreren, tafel dekken en taarten bakken. Ik ben normaal echt geen keukenprinses en wanneer ik iets moet bakken dat in de buurt komt van het woord ‘dessert’ loopt het AL-TIJD verkeerd. Jup, zelfs een simpele cake mislukt. Ik nam dan ook nog eens het risico iets te maken dat ik nog nooit had geprobeerd. Mijn zus is namelijk veganistisch en ik kon het kind toch moeilijk laten verhongeren dus zocht ik 2 recepten voor vegan worteltaart & brownies en ja hoor, het wonder was geschied: voor ne keer was ’t niet mislukt, hoera!

party decoratie: letterbanner -rietjes -lightbox – kartonnen borden van ‘De Gele Flamingo’ . Slinger van ‘zuskus’. Cijfer ballon van ‘Hema’ . Losse Ballonnen van ‘Blokker’

Ook de opa  maakte zijn alom bekende koekskestaart (trouwens echt méga lekker!).

 

SONY DSC

Isaura heeft enorm genoten en wist niet waar eerst te kijken toen ze voor het eerst de decoratie zag (jawel, ’t was weer van wijzen en kei enthousiast ‘DAT’ zeggen). Natuurlijk mocht ze ook voor de eerste keer smossen met een groot stuk taart.  ’t Was een super toffe dag en via deze weg wil ik nog eens iedereen bedanken voor de leuke namiddag en de cadeautjes!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.