everydaylife, motherhood, persoonlijk

terug van weggeweest..

Zoals velen van jullie hebben opgemerkt (of niet) is het een hele tijd stil geweest op de blog, om exact te zijn 9 maanden , BAM.  Ik voelde dat er een pauze nodig was want die voorbije periode zijn er heel wat zware knopen doorgehakt maar daarover wil ik voorlopig niet veel kwijt, al zou ik dat heel graag willen vermits mijn blog toch vooral gebaseerd is op mijn leven als mama , partner, vriendin..  Heel voorzichtig laat ik jullie met dit berichtje weten dat we de stoflaag op  ’the perks of being a mom’ wegblazen en weer aan het schrijven gaan. 

 

 

9 maanden geen nieuwe weetjes over Isaura , dat wil zeggen dat ik dus ook shitloads te vertellen hebben. Ondertussen werd onze niet meer zo kleine peuter (alhoewel ze in lengtes nog steeds een kleine kabouter blijft met een veel te groot hoofd voor dat kleine lijfje, soit naar ’t schijnt komt dat wel nog inorde) 2 jaar op 27 oktober. Man, ik overdrijf niet als ik zeg dat de tijd echt wel vliegt. Dit jaar gaat ze dus ook voor het eerst naar school en ik ben me nu reeds mentaal aan het voorbereiden op die grote stap want moeder gaat gegarandeerd een emmer vol bleiten  als ’t zover is.

2 jaar en 3 maanden en ze doet haar leeftijdsfase echt wel alle eer aan. De woorden KOPPIG en UITTESTEN zijn jullie waarschijnlijk niet onbekend. We merken dat duidelijke grenzen soms heel erg nodig zijn. Isaura is op zich een lieverd maar ze daagt graag uit door te slaan, nijpen of wanneer ik haar berisp te antwoorden met haar kleine wijzende vingertje: “neen mama!”.  Ondertussen heeft ze zich een abonnement aangeschaft op ‘de hoek’ , is het potje nog steeds niet haar grote vriend en kan ze als de beste de kat des huizes het bloed van onder zijn nagels halen (die hij dan ook wel eens durft uit te slaan naar haar handje, tja karma’s a bitch  hé Isaura 😉 ).

Soit, ik kan zo nog een eindje doorgaan maar da’s voor een volgende keer!

 

liefs,

 

Jelske

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.