baby, musthaves, Spelen

tekenplezier met ‘playon crayon’

Hier zijn we weer! Ja , ik weet het. Remember de goede voornemens die ik had gemaakt om wat meer te bloggen? Jup, ik denk dat ik wat goed te maken heb hé lieverds.. 

Eventjes geleden ontdekte ik iets super leuk op de webshop van ‘psikhouvanjou‘. Mezelf kennende kon ik het weer niet laten om mijn virtuele winkelmandje te vullen en te klikken op bestellen. Een paar dagen later kreeg ik samen met mijn bestelde babyborrelpresentjes nog iets leuks voor Isaura toegestuurd. 

Omdat ik zelf wel graag creatief bezig ben en vroeger vaak uren op mijn kamer kon zitten tekenen , vond ik het tijd om Isaura’s innerlijke piccaso naar boven te halen. Ik kocht al eens een set wasco’s maar deze zijn nog iets te dun om goed vast te houden tijdens het tekenen. Jammer, want bij de oma mocht ze al eens krijten op de stoep en dat vond ze echt super tof.

Na wat gesnuister online vond ik deze leukerds:  een set ‘playon crayons’ van skinky studio. Naar het schijnt ideaal voor peuter -en kleuterhandjes en ik kan ze geen ongelijk geven. Ze passen goed in de hand en zijn sabbel -en smijtproof. Je kan ze trouwens vinden in zowel de basiskleuren als pastelkleuren (duh, ik koos voor dat laatste 😉 ). Een echte aanrader dus!

One Comments

  • Vlijtig Liesje

    23 mei 2017

    Ik vind ze er zo leuk uitzien, dat ik ze alleen daarom al zou kopen…

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.