musthaves, outfits, Uncategorized

summersale!

Hoera! Het is zomer! I know, eigenlijk is het al een tijdje van dat maar ons Belgisch weer schreeuwt soms wel eens meer herfst tijdens de zomermaanden. Al mogen we eigenlijk niet klagen want de afgelopen dagen mochten we genieten van bijna tropische temperaturen.

Toen ik zwanger was van Isaura kocht ik al heel wat kleertjes voor een jaar ver, zonder eigenlijk goed  na te denken of ze wel aansloten bij het seizoen waardoor ik dus (jawel) zelfs dikke wintertruien heb liggen in haar huidige maatje 68 , oepsie!

Zelf zoek ik graag naar leuke kleertjes via webshops.  Omdat ik fulltime werk en niet altijd evenveel zin en tijd heb om effectief naar een winkel te gaan, zijn webshops echt wel een goed (en vooral tijdbesparend) alternatief.  Nu de solden beginnen aan hun laatste dagen, kan je er echt wel koopjes doen.  Onder het motto  ‘een baby kan nooit genoeg schattige outfits hebben’, ging ik bij enkele webshops op zoek naar toffe kleertjes voor deze zomer.

Speciaal voor jullie sprokkelde ik bij esprit.nl en hema.nl  een aantal leuke kleertjes bij elkaar (en natuurlijk met korting, duh!).

Ik hou niet zo van te drukke prints in zowel boven –als onderkledij. Ik combineer graag een “drukkere” t-shirt met een basic broekje. Ook zal je ze niet vaak zien in het roze al durf ik wel eens te gaan voor wat roze accenten. Bij esprit vond ik een aantal bovenstukjes die je kan combineren met een basic broekje .

collage esprit
ESPRIT SUMMER SALE: blouse met stippen 14.99  | geborduurde blouse met oogjes 9.99€ | broekje 14.99€ | t-shirt sun 6.99€

Kleedjes zal je me ook niet snel zien kopen. Ik blijf het vreemd vinden (vraag me niet waarom) om er haar in ééntje te zien. ’t Zal misschien liggen aan haar nog korte haartjes of het feit dat ik zelf eerder kies voor de stoerdere look bij haar. Een leuk alternatief voor een kleedje is de jumpsuit. Zowel voor volwassenen als kindjes een musthave in de kleerkast. Bij hema vond ik er 2 voor slechts 7.50 euro, score!

jumpsuit hema

Wie dus nog graag zijn slag wil slaan, zal snel moeten zijn want het zijn de laatste soldendagen!

liefs,

Jelske

One Comments

  • Vlijtig Liesje

    26 juli 2016

    Dat witte blouseje met die ogen vind ik grappig!

    Ik houd van sale. Heerlijk al die korting : )

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.