baby, musthaves, outfits

spooky outfit

Oktober associeer ik niet alleen met de herfst maar ook met Halloween. Vroeger trokken we tijdens de herfstvakantie vaak richting Ardennen en natuurlijk werd er traditiegetrouw Halloween gevierd. Samen met de nichtjes mochten we ons verkleden en deden we een heuse trick-or-treattocht dorheen het bungalowpark. Nadien deden we altijd leuke opdrachtjes of keken we naar een griezelfilm.


Ook nu , een dikke 10 jaar later, doen we nog altijd mee. Samen met de vrienden houden we elk jaar een halloweenavond met aangepaste hapjes, decoratie en toffe opdrachten. Dit jaar is het voor de eerste keer met de kindjes. Jawel, 3 meisjes en allemaal zijn/worden ze dit jaar 1 (tof é). Een leuke outfit voor Isaura mocht dus zeker niet ontbreken, duh!


Ik was eerst van plan om een echte verkleedoutfit te kopen maar deze zou ze toch maar 1x kunnen dragen wat ik wel zonde vind. Bij h&m vond ik een tof setje dat ze ook gewoon kan dragen en dan hoeft het niet in de kast te blijven hangen.


Wat zijn jullie (verkleed) plannen voor Halloween?

liefs 

Jelske
 

 

3 Comments

 • Ester

  13 oktober 2016

  Oh mega leuke outfit!!
  Bij zeeman en h&m hebben ze super leuke griezelkleertjes. Wel bij de jongensafdeling, maar fack da, ik koop ze toch voor Alixe ;’).

  Hier geen verkleedtraditie tijdens Halloween, maar ik denk dat we dit jaar wel voor het eerst trick or treat gaan doen in onze wijk. Dat gaan de kindjes ongetwijfeld fantastisch vinden.

 • Jelske

  13 oktober 2016

  Die van isaura komt ook van de jongensafdeling zene ?. En zeker doen, ik vond dat altijd zo tof om langs de huizen achter snoep te gaan (vooral om alles achteraf op te schranzen ).

 • Vlijtig Liesje

  14 oktober 2016

  Ik vind het een leuk setje! Halloween waardig, maar ook goed bruikbaar in het dagelijks leven.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.