DIY, musthaves, Spelen

speelhoek 2.0

Het voelt nog net als gisteren toen we beslisten om voorgoed vaarwel te zeggen tegen het park en onze mooie tipi te placeren. Omdat baby’s nu éénmaal geen baby’s blijven , vonden we het tijd voor een upgrade. 


 

Isaura leert zo razendsnel (al zou haar lengte ook wel eens mee mogen groeien , ’t blijft een kleine kabouter) en we voelden dat ze nood had aan wat meer uitdaging wat betreft speelmateriaal. Na wat gesurf op instagram met de hashtag #ikeahack deden we al snel inspiratie op om haar speelhoekje een heuse make-over te geven.

Voor haar verjaardag kreeg ze van mijn mama het alom gekende ikea keukentje (trouwens echt een musthave voor je kindje!) en de eer was aan de papa (like duh, ik kan voor geen meter dingen ineen steken) om het geheel in elkaar te puzzelen.


Na een leuk ikea bezoekje – zonder echtelijke ruzies – kon het monteren beginnen en ‘k moet zeggen dat we best wel content zijn met het eindresultaat. Ondertussen heeft Isaura zich al ontpopt tot een ware keukenprinses die naarstig roert in haar pottekes ^^ .

Wat vinden jullie van het resultaat?

 


 

8 Comments

 • Anoniem

  7 februari 2017

  Heel mooi geworden!!

 • Hanne

  7 februari 2017

  Welke houten bureau kochten jullie?

 • HanneM

  8 februari 2017

  Wij hadden net dezelfde ikeahack tegengekomen 🙂 heel mooi! Met welk werkblad is dat gedaan?

 • Jeanine

  8 februari 2017

  Ziet er heel gaaf uit zeg! Veel speelplezier voor Isaura!

 • Jelske

  12 februari 2017

  Zijn gewoon planken die op maat zijn gezaagd

 • Jelske

  12 februari 2017

  Mijn vriend heet dat zelf gemaakt, gewoon op maat gezaagde planken die we nadien aan de muur bevestigden ^^

 • Hanne

  12 februari 2017

  En het werkblad ook in de ikea gekocht of andere winkel? Ik zoek ook al even naar dit soort houtmotief maar in de hubo hebben ze zo geen mooie..

 • Jelske

  13 februari 2017

  Nee, denk dat die houten planken van seynaeve komen (zitten in desselgem) maar veronderstel dat je gewoon op de juiste moet botsen, hebben ook eventjes moeten zoeken- weet wel dat het eiken planken zijn allesinds

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.