in huis en in de keuken, musthaves, voeding, zwangerschap en geboorte

Review: difrax

Een 6-tal maanden geleden kregen we bij dreambaby een rondleiding om onze geboortelijst op punt te stellen.

Ik probeer alle info zo goed mogelijk op te slaan maar na nog geen uurtje beginnen mijn hersenen al te koken. Ik staar naar de muur waar alle flesjes, spenen en sterilisators keurig uitgestald staan. Zoveel verschillende soorten en merken, hoe moet ik in godsnaam iets kiezen waar ik totaal niets van ken (en no offence maar de werknemers van dreambaby zijn ook niet bepaald grote kenners). We kochten reeds een aantal flesjes op een 2dehands babybeurs (jeweetwel zo echt van die typische flesjes met zo een gele latex speen). Die flesjes liggen nu te verkommeren in een vergeten hoekje van Isaura’s kast. 

Waarom kozen we uiteindelijk voor difrax? Heb je die leuke kleurtjes al gezien? Die geweldig leuke fopspenen? DUH! Nee, eventjes serieus. Er zit echt meer achter dat flesje dan enkel maar een fleurig kleurtje.

Ik kan er zelf een hoop uitleg over geven maar onderstaande foto doet het werk voor me (je kan deze vinden op hun website)

dkfjlksdmf

Klinkt allemaal heel mooi hé maar ik moet ze wel gelijk geven. Ik ben fan! De flesjes zijn zo ontworpen dat je baby geen lucht naar binnen krijgt, wat dan weer zorgt voor minder krampjes en dat zorgt dan weer voor een happy baby/mama , hoera! Ook merk ik dat Isaura niet altijd een boertje hoeft te laten na het drinken.

De flesjes kan je krijgen in verschillende maten en kleuren. Wil je eens zot doen dan kan je gewoon verschillende kleurtjes combineren.

Naast die leuke flessen hebben ze ook een geweldig tof gamma aan fopspenen. Isaura startte met een fopspeen van avent maar echt, wat een gatlelijk ding. Ik probeerde ze een soothie aan te bieden maar helaas, mevrouw was verkocht. Ik gaf de hoop niet op en probeerde het nog één keer met een leuke fopspeen van difrax en wonder boven wonder nam ze die meteen!


Let op: de difrax fopspenen bestaan uit verschillende maten naargelang de leeftijd van je kindje, dus kijk goed op het doosje vooraleer je je er ééntje aanschaft.

image1 (10)
flesjes 10,99€/stuk – fopspeen 4,99€ – tuitbeker 4,99€

 

Op bovenstaande foto zie je ook een tuitbeker. Je kindje leert geleidelijk aan om over te stappen van fles naar beker. Om die overstap te maken , heeft difrax een uitgebreid gamma aan hulpmiddelen: flessen met grijpstukken, tuitbekers en oefenbekers. De tuitbeker is voor mij geen onbekende. Op de werkvloer is dit een vaak gebruikt hulpmiddel. Doordat de beker is uitgesneden blijft de neus vrij en hoef je je hoofd niet achterover te kantelen om te drinken waardoor je makkelijker kan slikken. De ideale tussenstap naar een gewone beker dus!
Nog niet overtuigd? Neem dan eens een kijkje op hun website en laat je verleiden door al dat leuks!

Pssst, deze staan ook nog op mijn verlanglijstje:

 

Prettig weekend!

Liefs,

 

Jelske

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.