DIAPERTALK, verzorging

Project Pampers

Hoera! Ik mag samen met nog een hele hoop andere mama’s de nieuwe Baby-dry pampers testen. Gedurende 4 weken mogen deze luiers zich rond de billen van Isaura slaan en mag ik mijn ervaringen met jullie delen.

Maar eerlijk? Ik denk dat ik net zoals vele mama’s ook heel prijsbewust ben. Als je baby net zoals Isaura geen al te gevoelig velletje heeft of weinig tot geen last heeft van lekkage dan grijp je al snel naar wat goedkoper is. Jup, ook ik ben gevallen voor de pampers van Kruidvat (ge moet het zeggen zoals het is hé).

Ik ben dus heel benieuwd of ze me met hun kwaliteit kunnen overtuigen om de overstap te maken. Wie weet ben ik na die 4 weken helemaal omver geblazen of heeft ze echt wel geen natte billen meer ’s morgens zoals de reclame belooft.


Onder het rubriekje ‘ the kid’ kunnen jullie klikken op DIAPERTALK zodat je meteen terecht komt bij mijn berichten over het pamper project.

Q: Welke pampers genieten jullie voorkeur en waarom?

SONY DSC

One Comments

  • Vlijtig Liesje

    21 oktober 2016

    Ik koos inderdaad ook altijd voor een wat vriendelijker prijs, en kocht Kruidvat, Aldi en Lidl luiers in plaats van de duurdere pampers. Ik ben benieuwd of je ze de prijs waard gaat vinden.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.