herfst en winter, op stap

op stap: PLAY @ kortrijk

Wie nog een leuke activiteit wil plannen deze herfsvakantie kan nog tot 11 november het geweldig leuke PLAY evenement bezoeken in hartje kortrijk.

Een klein woordje uitleg

Het stadsparcour laat je spelenderwijs kennis maken met diverse stukjes kunst en cultuur. Zowel nationale als internationele kunstenaars tonen er hun werken en je leert er op je weg ook kennis maken met heel wat leuke plekjes in het West-Vlaamse stadje. Voor ieder zijn meug of leeftijd is er een aangepast parcours te volgen.  Mits een kleine bijdrage kan je een rugzakje en kaart krijgen voor een heus stadsspel.  Op die manier kan je op een luchtige en speelse manier proeven van een staaltje mooie kunst.

Stadsspel

Na een heerlijke lunch in ’tarterie’ trokken we met z’n 3tjes doorheen kortrijk. We kozen een aantal interactieve locaties uit die voor Isaura wel aantrekkelijk leken. Om de link te leggen met het kunstzinnige gedeelte is ze natuurlijk wel nog wat te klein maar als ouder raad ik het zeker aan om te doen, al is het maar om je kids een halfuurtje zoet te houden in de mega toffe confetti ruimte of om als een acrobaat te hangen aan de oranje constructie die zich heeft neergepoot aan het water.

Het is vooral een leuke manier voor jong en oud om een stad en de tentoongestelde kunst te leren kennen. Gewoon doen dus! En ben je niet overtuigd dan kunnen hopelijk onze leuke kiekjes (en het mooie weer) dat wel!

Psst: meer info kan je vinden op DEZE site.

One Comments

  • nicole orriens

    16 oktober 2018

    Dat ziet er inderdaad heel leuk uit zeg. Bedankt voor de tip!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.