outfits

#ootd

Babykledij. Ik denk dat ik niet de enige ben die toch soms wel eens een beetje veel te veel geld uitgeeft aan al dat leuks (en stiekem vinden we dat allemaal zo erg toch niet hé ^^). Vaak vind ik pareltjes van webshops met de leukste outfits ever maar wanneer ik de prijs zie, moet ik  toch af en toe eens slikken. Ik geloof wel dat die prijs er is met reden maar soms heb ik het er gewoon ECHT NIET voor over om pakken geld uit te geven aan iets wat ze misschien maar een maandje kan dragen.zeeman outfit

Ik ben wel het type ouder die belang hecht aan hoe haar kind gekleed is. Ik gruwel van foute combo’s, t-shirts met tekenfilmfiguren en teveel drukke printjes. Misschien wel jou cup of tea maar zeker niet de mijne.  Ik merk op dat goedkopere ketens zoals Zeeman tegenwoordig wel werk maken van hun kindercollectie.  Ze volgen af en toe wel eens de trends en dat slaat duidelijk aan.

Voor Isaura kocht ik er onlangs een mega leuke (al zeg ik het zelf) outfit en dat voor geen geld. DOUBLE WIN. Voor een 6-tal euros kocht ik deze outfit (t-shirt & broekje – de haarband en schoentjes zijn van een ander merk). Ik ben fan, jullie ook?

image3

image1

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.