in huis en in de keuken, musthaves, verzorging

naamlabels van My Nametags – WINACTIE-

Iedere ouder is denk ik wel gekend met het probleem dat voorwerpen of kleren wel eens durven verloren te gaan op school of in de crèche. Jup, ook hier kregen we al eens een papfles mee van een ander kindje of verdween er een doosje op mysterieuze wijze uit haar verzorgingstas. De oplossing is vrij simpel , lezen jullie mee?


Naamlabels zijn voor mij geen onbekend begrip. Neen, niet omdat ik ze al eens zag passeren op het web of in de winkel maar ik zie ze dagelijks op het werk. Jup,hier wordt de kledij van zorgvragers voorzien van een ingestreken naamlabel. Ook thuis vind ik het belangrijk dat eigen spulletjes van Isaura niet verloren gaan dus ben ik helemaal pro.

Bij mynametags  mocht ik 2 verschillende ontwerpjes samenstellen om uit te testen. Via een eenvoudige tool kies je het lettertype, de achtergrond, kleurtjes, etc.. Zelf koos ik voor stickers met hierop Isaura’s naam maar je kan evengoed een adres of telefoonnummer op de labeltjes laten noteren.


Je kan ze gebruiken voor kledij (let wel op: bij de stickers is het belangrijk ze te kleven op het etiket en niet rechtstreeks op de stof), bekertjes, potjes, speelgoed of zelfs schoenen. Ze zijn geschikt voor vaatwas, magnetron en sterilisator. Zelf deed ik al eens de test en de labeltjes bleven netjes op hun plaats zitten: missie geslaagd!


Nu heb ik nog iets leuks voor jullie in petto want in samenwerking met mynametags mag ik een setje van deze gekleurde naamstickers weggeven,joehoew! Wil je graag zo’n set winnen?

 1. Like ’the perks of being a mom‘ op facebook
 2. Laat  hieronder of onder het bericht op facebook weten waar jij de stickertjes voor zou gebruiken. 

Op zondag 30 april maak ik dan de winnaar bekend!

 

16 Comments

 • Sabrina

  24 april 2017

  Leuk die naamtags. Ik heb ze ook!

 • Miekske Dingens

  24 april 2017

  Hoi!!!! Heel graag een kansje voor de spulletjes van mijn zoontje te kunnen labelen! Als 3 jarige gebeurd het wel eens dat er spulletjes verdwijnen 🙂

 • Kelly.

  24 april 2017

  Dochterlief gaat eind mei voor het eerst naar de klas, lekker spannend! Ik kan me best inbeelden dat als er al zo vaak spulletjes verloren gaan bij een onthaalmoeder met 6 kindjes… dit in het peuterklasje zeeeeker het geval zal zijn. Naamtagjes zouden hier dus super van pas komen ! Geen verloren mutsjes en sjaaltjes meer voor ons ! 🙂

 • Jolein koolske

  24 april 2017

  Oh wat handig !!! Ik waag dolgraag een kansje want met een dochter op de peuterspeelzaal en een dochter in groep 1 krijg ik geregeld een verkeerd trommeltje en drinkbeker mee naar huis. Vooral omdat ze een beker en bakje van frozen hebben (zoals onderhand alle meisjes in hun klas ) hahha

 • Celina

  24 april 2017

  Mijn zoontje is bijna 2 en gaat dan naar de peuterspeelzaal, Ik weet zeker dat de naamlabels dan goed van pas gaan komen (fruitbakje, tas, jas, schoenen etc.) Dus ik doe graag mee!

 • Myrthe

  25 april 2017

  Ik doe ook graag mee met de winactie voor de namtegas.
  Ik zou ze gebruiken om in de onderbroeken van de kids te plakken.
  Iedereen heeft dezelfde kleur en met een sticker erin is het veel makkelijker uit elkaar te houden ;).
  Ik heb helaas geen Facebook, maar ik volg je nu wel op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 • melissa

  25 april 2017

  Zoontje jarno gaat sinds 2 weken naar school en het zou zoveel handiger zijn als alle spulletjes die mee naaqr school gaan, ook gelabeld zijn!

 • v

  25 april 2017

  Ideaal ze ook op kleding kunnen zeggen. Dat vind ik echt een grote plus!

 • Liesbeth

  25 april 2017

  wat een leuke stickers! Ik doe heel graag mee! Over een paar weekjes wordt ons kleintje geboren en voor de opvang is dit echt ideaal!

 • Rewana

  25 april 2017

  kijk das nou handig voor op school, ik waag graag een gokje

 • Iris

  25 april 2017

  Mijn zoontje mag bijna naar school, dus ik heb nog een hoop te labelen

 • Erika van Koert

  26 april 2017

  Heel leuk ! Ik zou ze cadeau geven aan het dochtertje van een vriendin. Die start volgende maand op de basisschool

 • Marian B

  26 april 2017

  Fijne actie! Voor mijn zoontje heb ik ze ook, maar zou ze heel graag willen voor mijn dochtertje die binnenkort naar de crèche gaat. Doe graag mee!

 • Goele H

  27 april 2017

  Met een zoontje op school en een dochtertje in de crèche, kom ik geregeld thuis met dingen die niet van hen zijn, of zijn we net dingen kwijt die wel van hen zijn. Ik zou ze dus voor beide gebruiken.

 • Evi Huys

  27 april 2017

  Deze komen denk ik altijd van pas eenmaal je kinderen hebt, zowel in de crèche als op school. Vooral op school gaan koekendoosjes en drinkbussen al eens verloren omdat meerdere kindjes dezelfde hebben. Ik zou deze dus zeker willen labelen voor de kinderen.

 • Anita H.

  28 april 2017

  Wat leuk en handig. Ze komen voor van alles van pas lijkt me. Lunchbox, tas, kleding….

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.