in huis en in de keuken, mama, musthaves

musthave : een gepersonaliseerd hoesje van EGOSKETCH.

Wie nog snel (net zoals mezelf, jup, met stip de grootste uitsteller aller tijden) op zoek is naar een laat nieuwjaarscadeau hoeft niet meer verder te zoeken.  Tegenwoordig kan je online een arsenaal aan leuke hebbedingetjes vinden die je met 1 klik kan bestellen. Op de website van EGOSKETCH vond ik alvast iets héél leuk, lezen jullie mee?

Tegenwoordig wil of heeft iedereen er ééntje: een gepersonaliseerd hoesje voor zijn smartphone of ipad. ‘k Moet toegeven dat ikzelf daar eigenlijk nooit veel belang aan hecht maar stiekem vind ik ze wel héél erg leuk.

Omdat ik vond dat ik zelf ook wel eens een presentje verdiende, stelde ik mijn eigen ontwerp samen . Via EGOSKETCH kan je gemakkelijk een gepersonaliseerd iphone 6 hoesje maken of  eentje voor éénder welke gsm die je gemakkelijk kan vinden in het overzichtje. Je kiest in een paar klikken het soort hoesje, een leuke foto en ’t is klaar (thank god voor internet toch hé).

Omdat de foto’s van Isaura’s eerste verjaardag nog steeds niet afgedrukt zijn (told you, uitsteller eerste klasse), vond ik het wel leuk om er ééntje te nemen als aandenken.

Ik ben alvast super tevreden! Wil je zelf ook een gepersonaliseerd hoesje voor je smartphone of tablet? Kijk snel eens op EGOSKETCH , stel zelf je ontwerp samen of maak iemand blij met een giftcard.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.