motherhood, persoonlijk

Moederdag 1.0

Gisteren was het dan zover, mijn allereerste moederdag. Ik moet toegeven dat ik er stiekem ook wel een beetje naar uitkeek. Voor het eerst mocht ik , als mama, ook eens in de bloemetjes worden gezet.  

Ik werd verrast met heel wat leuke cadeautjes en een heerlijk ontbijt.

13214825_10156844323715150_1607764277_o

 

Isaura besefte er nog niet veel van maar ze vond het alvast geweldig om het inpakpapier te scheuren en (zoals gewoonlijk) in haar mond te stoppen.

image2-81

 

Ik kreeg een serviessetje helemaal in het teken van ‘mama’ en een potje pindakaas (voor als ik weer eens wil zondigen). Voor mij was het alvast geslaagd, ik kijk al uit naar de hopelijk nog heel veel moederdagen die in de toekomst mogen volgen.

Ik besef ook dat moederdag niet voor iedereen een leuke dag is. Er zijn mama’s die misschien geen kindjes kunnen krijgen, een kind hebben verloren of  mama’s die het gewoon heel moeilijk hebben. Ook zij verdienen het om op deze dag eens extra te worden geknuffeld. 

 

liefs,

 

Jelske

One Comments

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.