review

Laat je verrassen met Greetz.

en verrast was ik zeker.  Dit had een leuke review kunnen worden. Leuke website, tof concept en de boeketjes die je kon bestellen zagen er veelbelovend uit. 

Zoals vele andere bloggers krijg ik geregeld de vraag van bedrijven om samen te werken of een review te schrijven. Rond de kerstperiode had ik het idee om een paar blogs te schrijven over originele geschenkjes die je kan geven.  Een samenwerking met een online bedrijfje dat zowel kaartjes, ballonnen, bloemen als gepersonaliseerde hebbedingen aanbod. Iemand (of mezelf) verrassen met een leuk boeketje en bijhorend verwenpakketje rituals? CHECK!

Je kan op voorhand een datum prikken zodat je zeker bent dat je bestelling tijdig aankomt en dat er iemand thuis is op de dag van levering. Zo gezegd zo gedaan! Ik bestelde een mooi winters boeketje

en toen moesten we helaas wachten. Na bijna 3 dagen na de opgestelde leveringsdatum kwam mijn bestelde pakketje uiteindelijk aan, weliswaar mooi verpakt in een grote doos waardoor de bloemen ongeschonden bleven. De tweede teleurstelling kwam er toen ik vaststelde dat het boeket maar de helft voorstelde van wat het had moeten zijn. 

Dat dit de eerste review is met een negatieve noot, geeft me niet zo’n leuk gevoel en ik heb ook nog nooit eerder een samenwerking gehad waarbij het product niet voldeed aan de verwachtingen. Jammer, want een dergelijke website heeft in mijn ogen wel veel potentieel maar wanneer een verrassingsboeketje bijna 3 dagen te laat aankomt dan krullen je tenen wel even. Als je een dergelijke service aanbiedt dan verwacht ik ook wel een tijdige levering of toch op z’n minst een bericht of telefoontje wanneer de koerier er niet op tijd kan geraken want een hele dag zitten wachten op een pakje dat niet komt.. tja, dat vind niemand fijn toch? 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.