mama, musthaves

Juweeltjes voor mama’s (en ukjes) +WINACTIE

To the moon and back. Het is een quote die hier al eventjes boven onze zetel hangt.  Een quote die voor mij de liefde beschrijft voor dat kleine meisje, onvoorwaardelijk & voor altijd. 

image3-5

Toen ik een mailtje kreeg van KAYAsieraden om samen te werken, moest ik niet lang zoeken naar het leukste juweeltje uit de hele collectie. Toeval of niet maar na wat ge-google was dit het kettinkje dat ik het eerste zag & ik dacht meteen: ja, dat is het (het doosje alleen al is gewoon zo lief!) Ik hou trouwens ook niet van zware, grote kettingen of armbanden met felle kleuren. Geef mij maar iets fijns, kleins & subtiel.

image2-17

Naast de juweeltjes voor mama’s kan je er ook een uitgebreide collectie vinden voor de allerkleinsten of matching juwelen voor mama & zoon/dochter (en zelfs op maat gemaakt). Je kan ze ook laten personaliseren door bijvoorbeeld de naam van je kindje te laten graveren.

image1-37

image1-36

Ik mag jullie trouwens een ‘primeurke’ aanbieden want ik doe voor de eerste keer een winactie op mijn blog!!!!

Ik mag in samenwerking met KAYAsieraden een shoptegoed van maar liefst 40euro weggeven!

WAT MOET JE DOEN?

Like theperksofbeingamom op facebook en laat hieronder of onder het bericht op facebook weten welk juweeltje jij wel graag zou willen.  Deelnemen kan t.e.m 15 september in zowel België als Nederland. Op vrijdag 16 september maak ik dan de gelukkige winnaar bekend (deze krijgt dan de online code voor de webshop opgestuurd via mail). 

xxx

Jelske

image4-3

12 Comments

 • Sonja de Jager

  9 september 2016

  Ge-?? en gedeeld!

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag het shoptegoed willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 • Emma

  9 september 2016

  Voor de winactie, armbandje of kettingetje voor mij en mn zus ?

  PS: mooie blog, tof om te lezen ?

 • Anita Diepeveen

  9 september 2016

  Wat zou ik het bijzonder vinden om een gepersonaliseerde zilveren armband ‘Jasseron’ uit te zoeken zilveren tekstbedel
  Dan kan ik de voorletters van mijn kleinkinderen erin laten graveren

 • Réwana

  9 september 2016

  Dat zou superleuk zijn voor mijn zoontje, een leuke armband of oorbellen, wij wagen een gokje??

 • Kelly

  9 september 2016

  De facebookpagina vond ik al leuk vanaf je begindagen 😉 ! En nu doe ik graag mee aan deze leuke winactie. Even op de site gekeken en er staan inderdaad heel leuke dingetjes op ! Mijn voorkeur gaat uit haar het graveerbare zilveren hartje waarop natuurlijk de naam van mijn liefste dochtertje zou staan…….

 • TFS

  9 september 2016

  Wat een ontzettende leuke actie! Ik doe heel graag mee voor mijn vriendinnetje. Zij is na een lange weg en veel ziekenhuisbezoeken eindelijk in verwachting van haar eerste kindje. Wat zou ik hiermee een ontzettend mooi cadeau voor haar kunnen kopen!

 • Kiara

  10 september 2016

  Je Facebookpagina eindelijk kunnen liken!
  Ik zou graag de waardebon winnen zodat ik mijn mama voor één keer eens dezelfde armband kan geven!
  En er eentje voor mij bij kopen!

  P.s.: Ik hou zo van je berichten en de foto’s van Isaura (zo’n schatje!). Ik kijk echt al uit naar later voor kinderen en jouw blog geeft me al zo’n goede raad! Ik wou dit evenetjes ook kwijt!

 • Joyce

  10 september 2016

  Je eerste winactie en gelijk zo’n super prijs!!! Top!!
  Ik zou het shoptegoed gebruiken voor een armbanden set van 3 generaties. Mijn moeder is bijna jarig en staat altijd voor ons klaar ondanks dat we 100km van elkaar vandaan wonen. Moet er worden opgepast dan is ze er, ondanks de afstand. Niets lijkt te gek. Deze mooie armbanden set zou een mooi symbool zijn voor deze liefde.

 • Elke Vandamme

  12 september 2016

  Wow, wat een leuke winactie!
  Zo’n infinity-armbandje lijkt me echt leuk…
  Lio de hele tijd bij me!

 • Lisa

  12 september 2016

  Het cirkel of love kettinkje! Met de namen van m’n 2 wondertjes zou geweldig zijn! Super mooi!

 • Kim

  14 september 2016

  Een mooi stamboom sieraad voor mijn lieve mama! Omdat dit symbool staat voor mijn vader die 2 jaar geleden op 50 jarige leeftijd ons heeft moeten verlaten en omdat mijn mama nu al zo trots op is op ons wondertje en twee dagen p week gaat oppassen! Ze verdiend dit helemaal.

 • Pingback: Hoera! 1 jaar ‘the perks of being a mom’ | the perks of being a mom

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.