baby, musthaves, Spelen

Isaura’s speelhoekje

Al een tijdje zijn we in dubio over wanneer we ons park zouden weghalen uit de woonkamer. Nu Isaura in een fase komt waarbij ze wil rondkruipen en alles verkennen (en ze het meestal niet meer zo fijn vindt om in het park te zitten) , vond ik het dus tijd voor verandering. 

Omdat de schoonzus zwanger is, was de keuze eigenlijk al snel gemaakt: naar het einde van de zomer toe, mag ons parkje verhuizen om daar vol spanning te wachten op het neefje of nichtje voor Isaura. SPANNEND! 

We hadden het idee om er tegen Isaura’s eerste verjaardag een gezellig plekje van te maken: een tipi, leuke speelmat, kussens, lichtjes.. Ik zag het al helemaal voor me (inclusief playdates met de baby’s van mijn vriendinnen).

13499418_10157019992810150_610649426_o

Een tijdje geleden was er een winactie bij de de gele flamingo,  je kon er een tipi winnen dus ik moest mijn kans wel wagen! Die week was blijkbaar mijn geluksweek want ik won niet alleen een b&b overnachting  bij hannewhalesleeps maar ook nog eens die mooie tipi! Mijn dag kon dus al niet meer stuk hé (en ’t was dan ook nog eens moederdag ).

13518209_10157019992725150_1989748333_o

Nu ben ik nog op zoek naar leuke ideetjes om dat speelhoekje in te richten. Moest het van mij afhangen dan koop ik nu al een hele hoop spulletjes maar ik wil toch eerst dat alles mooi samen past en het geen mikmak is van vanalles en nog wat. Wat we al zeker willen voorzien is een  veiligheidshek (zoals deze) zodat onze volledige zitplaats is afgesloten van de rest van het huis.

Hieronder al enkele van mijn favorietjes die je kan vinden op de webshop van de gele flamingo

 

 

Ik twijfel nog een beetje of ik het allemaal monochrome wil houden of zal gaan voor zachte pastel kleuren. Ik kan niet kiezen! Of misschien moet ik het gewoon combineren? Ik heb alvast nog eventjes tijd om na te denken over hoe ik alles ga inrichten vooraleer we haar 1ste verjaardag vieren 😉 .

 

Q: Hebben jullie nog leuke ideetjes? SHOOT!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.