baby, musthaves, slaapkamer

Interieurtrend gespot: een wereldkaart aan de muur.

Ik zie ze af en toe eens de revue passeren op instagram of facebook in allerlei variaties: een mooie wereldkaart aan de muur. Voor je kleintje met leuke diertjes of ééntje waar je zelf bij kan wegdromen naar een volgende reisbestemming. Ik mocht er zelf ééntje kiezen om op te hangen in huis.

 

’t Was moeilijk om te kiezen en ik had er heel graag ééntje gekozen die ik kon hangen in de woonkamer maar dan zou het allemaal niet meer zo goed passen op deze blog, niewaar? Met toch een klein beetje van een pruillip koos ik een grote wereldkaart voor op Isaura’s kamer. Byebye vintage exemplaar, ge had prachtig geweest boven mijn zetel..

WIJ KOZEN VOOR..

Isaura is een SU-PER grote van van diertjes. Uitstapjes naar dierenparken, knuffelberen of boekjes. Name it, she loves it. Een wereldkaart met per continent de verschillende diertjes vond ik dus het perfecte plaatje voor in haar slaapkamer en ’t is tevens ook een leuke manier om verschillende dieren te leren kennen of je kan er ook gewoon een zoekspelletje van maken om die peuterbrains af en toe eens aan het werk te zetten.

Iedere keer we naar boven gaan , schreeuwt ze enthousiast ‘Isaura diertjes kijken’ en telkens wanneer ze een diertje heeft uitgekozen op de kaart gaat ze op zoek tussen haar knuffels of ze hetzelfde dier kan vinden. Missie geslaagd denkt moeder dan.

VOOR ELK WAT WILS

Wie toch liever iets anders aan zijn muur wil zien,  kan op wereldkaarten.nl zelf eens gaan rond snuisteren. De opties zijn er zowaar eindeloos en je kan ze volledig aanpassen naar gelang je eigen stijl of naar wat best past binnen je interieur.

Je kan er kiezen uit diverse soorten van:

  • MATERIAAL: kaarten afdrukken op hout, glas, aluminium, canvas… of wil je er eentje op behangpapier waar je een volledige muur mee kan beplakken? Het kan allemaal!
  • STIJL: van vintage, artistiek, realistisch tot heel strak.  Deze  vond ik ook  héél erg leuk!
  • FORMAAT: Je kan er kiezen uit verschillende opties (bv. voor Isaura koos ik een formaat van 120x 80) naar gelang wat je zelf graag ziet en wilt.

Voor wie trouwens geen fan is van een volledige wereldkaart is er ook de keuze uit een aantal land-en stadskaarten. Helaas is dit laatste nog beperkt tot een minimum aan keuzes (helaas nog geen hippe stadskaarten van België in hun assortiment) maar wie graag de hippe straten van Amsterdam aan zijn muur wil zien prijken, die moet zeker eens gaan piepen!

 

 

 

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.