slaapkamer

in het ‘grote bed’

Al enkele weken twijfelde ik of het niet tijd was om Isaura’s kleine bedje te veranderen naar een groot bed. Haar eigen bed kan perfect worden omgebouwd hiervoor maar het is dan ook meteen écht een groot bed. Ik twijfelde, dus schuimde ik het internet af. Op zoek naar een leuk tussenformaat.

Via instagram botste ik op de website van petite amélie. Van baby’s tot tieners, er is een ruim aanbod voorzien aan hippe bedjes, kasten, beddengoed en andere leuke accesoires. Hun ‘bedhuisjes’ zag ik regelmatig al eens passeren op instagram en pinterest. Ik was helemaal verkocht aan die laatste en zocht meteen op hoe en waar ik ze kon bestellen. Ik kocht er ook meteen een koudschuim matras bij, die gekend staat voor zijn warmteregulatie en vochtdoorlatendheid. Ideaal voor in een peuterbedje.

Nog een bezoekje aan bol.com voor wat leuke decoratie (ik kocht er o.a. een tapijt, lichtslinger en een nachtlampje) en dan was het wachten op de levering. Dat laatste verliep trouwens heel erg vlot. Je kiest zelf je leveringsdatum en op de dag zelf krijg je een berichtje met de code waarmee je perfect kan volgen waar de leverancier zich bevindt. De tijd wordt aangepast bij vertraging zodat je niet de hele dag hoeft te zitten wachten op je pakketje: toppie!

Isaura is er trouwens helemaal weg van. Wanneer er bezoek is thuis dan wil ze maar al te graag haar nieuwe bedje tonen en demonstreren hoe ze zich nestelt tussen de lakens met een boekje.

Pssst: voor de geïnteresseerden: 

 

Q: Vanaf wanneer kozen jullie voor een groter bed en hoe gingen jullie kindjes om met de verandering?

One Comments

  • nicole orriens

    20 juni 2018

    Wat een mooie kamer heeft ze zeg Heel sfeervol en gezellig vind ik!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.