Uncategorized

I’m back!

Het was hier eventjes stil want vorig weekend gingen we voor het eerst weg zonder Isaura.  Al weken op voorhand begon de stress in mijn lijf te kruipen. Zal ze wel goed eten/slapen? Zullen ze haar wel horen als ze ’s nachts huilt? Wat als er iets ergs gebeurd… Met de aanslagen in Nice die nog vers in het geheugen zaten, vertrok ik met een klein hartje richting Keulen.

Enkele jaren geleden waren we al eens in Keulen op exact dezelfde datum. Ieder jaar is er daar op 16 juli lichtfestival en omdat we vorige keer het mooiste hebben gemist, beslisten we met de vrienden om dit jaar nog eens te gaan (maar dan toch vooral voor het shoppen 😉 ).

Ik was trouwens vergeten wat een verhuis dat is met een kleintje. De koffer hebben we à la tetris vakkundig gevuld met haar spulletjes.  De freak in mezelf schreef voor mijn mama een hele waslijst met op welk uur ze wat moest hebben (sorry not sorry) .  Ik wou ook echt wel genieten van ons weekend zonder Isaura maar af en toe kon ik het toch niet laten om eens te smsen met de vraag of het daar allemaal wel lukte.

Het lichtfestival viel eigenlijk dik tegen. Het vuurwerk was niet zo ‘wauw’ als we hadden verwacht en je voelde ook wel dat er wat spanning in de lucht zat. Helikopters en combi’s stonden paraat voor het geval dat en wanneer een groepje flauwe plezanten een bommetje lieten ontploffen, zag je heel wat blikken angstig rondkijken. Het shoppen daarentegen was dan wel weer top en natuurlijk kocht ik weer heel wat leuke outfitjes voor Isaura:

 

image1 (29)

image1 (30)

Alle kleertjes kocht ik bij H&M, toch wel één van mijn favoriete winkels voor babykledij. Ik ben trouwens ook geen grote fan van roze maar de lichte pastelvariant vind ik zo schattig!

 

Voor wie  trouwens denkt dat we nu eindelijk eens lang hebben kunnen slapen zonder baby , denkt fout.  Het ibis hotel waar we verbleven had de slechtste bedden ever en die nacht verbleef ik ook nog eens een paar uurtjes op het toilet (met dank aan het mottige eten van het Hard rock cafe : ‘k zou het niemand aanraden om daar te gaan eten). Maar we hebben ons wel enorm geamuseerd!

Vandaag is het dan weer bakken in de zon en wat verfrissing zoeken in ons megacool (al zeg ik het zelf) ploeterbadje.

 

image2

image1

image3

 

 

 

liefs,

Jelske

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge