motherhood, persoonlijk

Hoera! 1 jaar ’the perks of being a mom’

Jawadde!

Deze maand is het een jaartje geleden dat ik hier mijn eerste post online smeet, hoera!

Speciaal voor jullie maakte ik een klein overzichtje van de 5 meest gelezen artikels. Lezen jullie mee?

cropped-cropped-cropped-font-2-2.jpg

  1. Met stip op 1 staat het artikeltje voor de ‘rode neuzen actie’  (en stiekem ben ik nog altijd een beetje heel hard onder de indruk van de reacties die het krantenartikel in HLN met zich meebracht).

img_0027-1

2. De tweede plaats gaat naar mijn eerste winactie die ik organiseerde voor ‘Kaya sieraden’. Toch een klein beetje onzeker plaatste ik deze online want de schrik dat er geen reactie zou volgen was groot. Gelukkig waagden meer dan 50 mensen hun kans om zo’n leuk juweeltje te winnen, toppie!

image2-17

 

3. De 3de plaats gaat niet naar een artikeltje maar naar de pagina ’the mom’, leuk dat mensen graag willen weten wie er schuilt gaat achter ’the perks of being a mom’ hihi ^^.

15741052_10157929984575150_2532359061219522142_n

4. Toeval of niet maar deze is een gedeelde plek voor ‘post partum part 2’ en ‘post partum part 3‘. Ik merk dat de persoonlijke verhalen ook het meest worden gelezen en tevens ook de meeste reacties krijgen wat heel erg leuk is want soms voelde ik me wel vaak alleen met mijn onzekerheden. Tof om te lezen dat er nog meer mama’s zijn die met dezelfde zaken worstelen.

SONY DSC Processed with VSCO with t1 preset

5. Last but not least is er eentje waar ik toch wel trots op ben (en waarbij ik ook wel een traantje heb weggepinkt bij het schrijven ervan). Op nummer 5 ‘ the bright side of motherhood’. 

image2

 

Liefs,

Jelske

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.