mama, musthaves, zwangerschap en geboorte

het perfecte geboortekaartje

Al in het prille begin van mijn zwangerschap ben ik op zoek gegaan naar een geboortekaartje. Ik was eerst van plan om zelf iets te ontwerpen maar de inspiratie was op dat moment heel ver te zoeken en ik kon maar niks deftig op papier krijgen.

Ik ben zelf nogal kieskeurig en ik wou dat ons kaartje echt iets speciaals had, zo eentje waarvan je zegt: dat heb ik nog niet veel gezien!

Via facebook kwam ik toevallig terecht op de pagina van pimpelpluis. Na het bekijken van enkele foto’s was ik meteen verkocht. Ik hou wel van dat beetje anders, vintage gevoel en ik wist meteen dat ik hier kon vinden wat ik zocht.

Ik stuurde een mailtje en kreeg al snel respons. Je kan kiezen om een bestaand kaartje aan te passen of er eentje volledig opnieuw te laten ontwerpen (dit kost dan wel wat meer). Ik koos ervoor om een bestaande afbeelding te gebruiken en aan te passen naar mijn eigen stijl.

12193876_10156194508015150_8903339014837786679_n

Ik ben heel tevreden over de samenwerking. Elke aanpassing die ik vroeg, werd uitgevoerd en ik kreeg steeds een voorbeeldontwerpje toegestuurd. Eenmaal je tot je definitieve ontwerp komt, word er een kaartje opgestuurd met de post.  Als je dit wenst, kan je ook enveloppen bestellen.


Daarnaast bestelde ik bijpassende stickertjes om op de doopsuikerzakjes te kleven. Deze kan je ook aanpassen naar wens. De verhouding prijs – kwaliteit vind ik dik ok ( ik kreeg zelfs bij de levering een aantal stickers gratis erbij!).

image1 (5).JPG

Info en prijzen kan je  hier vinden.

Pssst, ook deze sites hebben leuke kaartjes:

stokwolf

julienetjuliette

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.