happymoments

#happymoments

Al vanaf het begin was het meer dan duidelijk: Isaura is een echte waterrat! De eerste weken lag ze graag op mijn buik in het warme water en voor mij was dat één van de weinige momenten waar ik echt kon van genieten en eventjes alle stress van me af kon zetten. Za-lig.

Ondertussen zijn die moeder-dochtermomentjes veranderd in puur speelgenot voor de dochter. Groot bad, klein bad, zwembad of douche. Het maakt niet uit, als er maar water is en veel speelgoed dan is ze in haar nopjes.

image1 (2)

Tot grote ergernis van mama en papa (maar vooral van de kat) zit ze maar al te graag met haar pollen in de drinkbak van de kater des huizes. Van zodra ze kan, kruipt ze in sprinttempo naar zijn eethoekje om daar te zitten ploeteren in zijn drinkbak (en ik mag nog 100x ‘neen Isaura’ zeggen, op zo’n momenten heeft ze zand in haar oren).

image1 (34)

We plannen trouwens haar badmomentjes strategisch in. Nope, niet ’s morgens of ’s middags maar steevast voor haar laatste flesje ’s avonds. Eventjes spelen in bad, een massage met babyolie en je baby is helemaal fluffy & ready for bed. 

image1 (33)

Vandaag was haar badje de ideale afsluiter van een dagje op zwier met mama en papa en voor mij de aftrap van mijn 2 weken congé!

 

liefs

 

Jelske

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.