happymoments

#happymoments

Ondertussen is onze kleine meid 6 maanden oud en sta ik soms nog steeds met open mond te kijken hoe snel ze veranderd. Ik kan goed geloven dat dat eerste levensjaar voorbij vliegt. Nu ik terug aan het werk ben, merk ik ook dat de tijd steeds sneller lijkt te gaan.

Terwijl we een maand terug onder de wortelpuree spetters zaten, doet Isaura nu vlotjes haar mondje open bij het zien van de lepel. Geen gesmos en geproest meer, ze houdt zich keurig aan de baby-etiquette. Ook kan ze al wat meer genieten van een beetje water voor ze nog wat melk krijgt.

(Btw: wat kan dat kind eten zeg! volledige porties groentjes/fruitpap speelt ze met alle gemak naar binnen. Crazy baby!)

dsfdsf (1)

Voorzichtig probeert ze ook al een poging te wagen tot kruipen. De knietjes kruipen onder de kont en dan staat ze wat onwennig te waggelen om dan weer plat op haar gezicht te vallen (met de nodige frustraties als gevolg). Alle hoeken van haar park heeft ze al ontdekt en tot grote ergernis van mama weet ze steeds weer vast te geraken met haar benen tussen de spijlen.

isaura2

 

Ook begint ze meer en meer haar eigen stem te gebruiken (lees: tieren). Ze maakt steeds meer duidelijk dat ze iets wel of niet leuk vindt. Oh ja, met de poes kan ze trouwens ellenlange conversaties voeren. HILARISCH.

qmdslkjfdlsjf

 

Wat kijk ik toch uit naar wat er nog komen gaat!

 

-xxx-

Jelske

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.