happymoments

#happymoments

Ik had een “zwaarder” onderwerp voor jullie klaarstaan maar gezien de gebeurtenissen van 22.3 besloot ik het wat luchtiger te houden. Ook heb ik geen zin om er zelf een blogpost over te schrijven zoals vele anderen reeds deden. Ik hoop enkel dat we allemaal weer wat licht vinden tijdens deze donkere dagen. 

Het is weer eventjes geleden dat ik nog eens een #happymoments heb gepost dus bij deze…

Het mag gezegd worden: Ik ben zo trots op onze kleine meid! Deze week zal ze 5 maanden worden en je kan je echt niet inbeelden hoe hard ze al veranderd is sinds dag 1. Van dat kleine hulpeloze baby’tje is er nog maar weinig te merken. Onze goedlachse baby wil het allemaal gezien hebben (en geproefd), probeert zelfs recht te zitten en brabbelt erop los.

Soms vind ik het ook wel heel snel gaan. Als ik kijk hoe ze verwoede pogingen doet om te kruipen denk ik bij mezelf: “och god, binnen een paar maanden stapt ze misschien al rond, weg baby – hallo kleine (bijna) peuter”. 

Isaura mocht deze maand ook voor het eerst proeven van mama’s verse groenten -en fruitpap. De eerste keer verliep allesbehalve vlot. Ik ga er niet teveel woorden aan vuil maken want onderstaande foto zegt meer dan genoeg  ;).

12790965_10156544213835150_8158227496297249786_n (1)

 

Fruitpap is dan wel weer helemaal haar dada. Met veel plezier doen we dan van : 3 lepels voor mama en 1 lepel voor Isaura! Netjes eten zit er voorlopig nog niet in maar we zijn op de goede weg 😉 . Ze is trouwens zot van betterfood koeken. Waag het niet om een stukje koek uit haar handjes te nemen of de hel barst los. Voor mij was dit ook een teken dat ze klaar was om te starten met (gepureerde) voeding: enorm kijken hoe wij aan het eten waren – alles van eten dat ik vasthield , moest en zou ze in haar mondje steken.  

Een minder leuk iets, is dat ze voor het eerst ziek werd. De grote vrees van mama: een vieze snotvalling en koorts. Iedere nacht lag ik wakend te slapen omdat ik schrik had dat ze niet zou kunnen ademen door haar verstopte neusje. Echt zielig om je kindje zo te zien! Gelukkig is ze terug aan de betere hand en kan ze alweer lachen.

12439274_10156650002920150_8467256065603155303_n

 

Het maakt van mij een trotse mama als ik zie hoeveel ze weer heeft bijgeleerd.

Wat maakte van jullie weer een trotse, fiere mama deze maand? SHOOT!

liefs,

Jelske!

 

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.