motherhood, persoonlijk

Hallo 2017!

2016.

Wat een rollercoaster is dit jaar geweest.

’t was een jaar vol emoties, nieuwe & afgesloten hoofdstukken. 

Ook dit jaar heb ik weer mijn potje met goede voornemens gevuld.

lezen jullie mee?

Ik wil vooral meer genieten, genieten van de kleine dingen want dat heb ik dit jaar veel te weinig gedaan. Ik legde mezelf te hoge verwachtingen op wat betreft mijn rol als mama en partner waardoor ik telkens (jup, ik ben nog erger dan een ezel) met mijn kop tegen de muur knalde.  Genieten van een gezellige avond met z’n 2 , een uitstapje met het gezin of een goed boek.

Meer zorg dragen voor mezelf is er ook zo eentje. Niet alleen vanbinnen maar ook vanbuiten. Wat dus wil zeggen dat ik dringend werk moet maken van dat ‘sporten’ (het goede voornemen dat al jaaaaaaaren een dikke fail is), dus ik hoop dat 2017 de start is van een gezondere & sportievere ‘ik’ (‘: .

Wat mijn blog betreft, wil ik ook graag een tandje bijsteken. De laatste 2 maanden zijn er hier heel wat minder artikeltjes verschenen en daar moet verandering in komen. Deze keer geen excuses meer, dat uitstelgedrag smijten we buiten!

Assertiever zijn. Ik durf nog al snel over me heen te laten lopen, ja te knikken als ze vragen of alles ok is terwijl ik vanbinnen loeihard ‘neen’ schreeuw of mensen terug mijn leven te laten binnen wandelen die daar niet horen te zijn. Op je strepen staan, is af en toe eens nodig en daar mag er bij mij toch wat meer van zijn.

En wat zeker niet mag ontbreken in 2017 is liefde (sorry, dit gaat eventjes de melige toer op!): Liefde voor mijn gezin, mijn familie, de lieve vrienden en de beste collega’s ter wereld. Want soms mag er daar toch wel een beetje meer van zijn op deze wereld: een goed gevuld pakske liefde. 

Ik wens jullie allemaal een fantastisch eindejaar en een geweldig 2017!!

Liefs,

Jelske

 

One Comments

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.