feest, musthaves

Grand opening weekend ‘de gele flamingo’

Samen met Ester, haar kindjes en zonder deftig werkende GPS trokken we zaterdagnamiddag naar de  grote opening van de gele flamingo.  Nadat we tal van keren fout waren gereden (weetwel, 2 vrouwen in de auto met een oriëntatiegevoel zwaar onder 0), kwamen we toch nog ruimschoots op tijd aan op onze locatie, oef!

Het was trouwens meer dan dik inorde: een springkasteel, foodtruck, drankjes & of course een pracht van een showroom , wat wil je nog meer!? Met de bankkaart in de aanslag kon het shoppen beginnen.  Omdat Isaura bijna jarig is (jaja ‘k weet het , 2 maanden is eigenlijk wel nog een beetje veraf maar kom), had ik nog een hoop leuke spulletjes nodig om haar feestje aan te kleden.

Ik had mezelf trouwens voorgenomen nooit zo’n mama te worden met een obsessie voor roze. Dikke fail want de kleurtjes voor haar feestje bestaan uit goud, wit en jawel hoor: ROZE! Mission failed.

Naast de nodige feestartikelen kocht ik ook deze schattige xylofoon van het merk KIDS CONCEPT.  Voorlopig is ze nog wat te klein om er mee te spelen dus mag hij nog eventjes staan pronken op haar slaapkamer.

Bij afloop kreeg je trouwens ook nog eens een grote shoppingbag met een leuke quote.


Ik vond het alvast meer dan geslaagd!

 

liefs,

 

Jelske

 

One Comments

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.