mama, musthaves, zwangerschap en geboorte

Geboortepost!

Een tijdje gelden schreef ik al eens een blogbericht over ons geboortekaartje maar ik wou ook nog eens andere websites in de kijker zetten en vandaag is dat Geboortepost !

Zelf hebben we niet via een website gewerkt maar met iemand die onze kaartjes voor ons heeft ontworpen, alles verliep via mail dus ik vond het wel eens leuk om het via deze manier te doen. Om de proef op de som te nemen , bestelde ik er zelf ééntje. Het resultaat van mijn bezoekje aan de website kan je hieronder verder lezen:

Er is duidelijk voor elk wat wils. Mijn voorkeur gaat uit naar kaartjes met een vleugje fantasie of vintage maar omdat niet iedereen te vinden is voor deze stijl, koos ik deze keer voor iets helemaal anders.

Je kan heel eenvoudig zelf je kaartje personaliseren en je mag dit best ruim nemen: kleur, vorm, lettertype, foto… Noem maar op, je kan het allemaal en dat via een heel eenvoudige tool. In een paar klikken was mijn ontwerpje af en bestelde ik een GRATIS proefdrukje. Heel handig als je niet zeker weet of het wel helemaal je ding is en of de kwaliteit wel goed is.

Nadat ik mijn kaartje bestelde, nam ik nog even de tijd om verder rond te neuzen. Ik merkte al snel op dat alle info mooi verzamelt is op de eerste pagina maar ik vat het voor jullie nog eens kort samen:

  • keuze om enveloppen wel of niet erbij te bestellen
  • voer je adressen via de website in en ze worden diezelfde dag (met een gepaste geboortepostzegel) nog verzonden – heel gemakkelijk en zo moet je zelf niet meer al je adressen schrijven!
  • eenvoudige tool om je kaartje te personaliseren (tip: wil je werken met een foto zorg ervoor dat de kwaliteit goed is en kies voor een professionele foto of neem er eentje met je digitale camera, ikzelf koos  een foto die ik nam met mijn gsm, dus let erop dat deze goed zijn van kwaliteit!)
  • foto’s op de geboortekaartjes kan je zelf plaatsen of door hen laten doen
  • gratis proefdruk
  • kaartjes binnen de 1 a 2 werkdagen in de bus (ook in België!)
  • en last but not least: een correcte prijs

 

Ondertussen ontving ik heel snel mijn proefkaartje (binnen de 2 dagen) en meteen na bestelling ook een mail met verdere informatie en tips alsook een extra infoblaadje bij de levering. Toppie! 

Het resultaat werd geleverd in zowel een matte als glanzende kleur en een bijhorende enveloppe.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

Ondanks het feit dat ik wat sceptisch stond tegenover het hele online opstellen/bestellen, kan ik het echt wel aanraden om te doen. Ben je nog niet overtuigd? Surf dan snel naar geboortepost.nl , zoek je favorietje en bestel geheel vrijblijvend een gratis proefdrukje.

Ik ben trouwens ook helemaal fan van deze leukerds:

 

 

PSSST: je kan er trouwens niet enkel geboortekaartjes vinden maar ook kaartjes voor elke gelegenheid (verjaardag, trouw, communie etc…). 

 

liefs,

 

Jelske

 

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.