musthaves, voeding

Ella’s kitchen

Een tijdje geleden zag ik ze al blinken bij mijn maandelijks bezoekje aan ’t kruidvat: een doosje met ‘puffit’s ‘ van ella’s kitchen. Enkele keren nam ik ze uit het rek om na wat getwijfel ze weer netjes bij de rest van het rijtje te zetten. Toch was mijn nieuwsgierigheid geprikkeld en kroop ik achter de laptop om er meer over te weten. Lezen jullie mee?

Isaura heeft al een tijdje een grote obsessie voor eten en dan vooral het eten dat in MIJN bord ligt. Mijn missie om dochter enkel maar gezond te laten eten, is ondertussen al dik gefaald.  Iedere keer ze daar weer is met puppy eyes & bijhorende pruillip, kan ik het niet laten om ze toch een stukje te geven: aardappel, vlees, boterham ,  taart of pudding.  Als ze het ziet, moet en zal het met veel smaak naar binnen worden gesmikkeld.

Om toch een beetje toe te geven aan haar eetperikelen ging ik op zoek naar een gezonde , lichte snack om tussendoor te geven. Na wat  gesurf op de website van Ella’s kitchen duurde het niet lang vooraleer er hier een doosje van die ‘puffit’s’ in de kast stond.

SONY DSC

SONY DSC

Een beetje achtergrondinfo:

Zowat alles wat je kan vinden in hun assortiment is vrij van onnatuurlijke toevoegingen, suiker of zout en is 100%  biologisch.  Hun fruit- en groentenpuree bevatten geen geconcentreerde producten en de verpakkingen zijn eveneens kindvriendelijk +  niet onbelangrijk: er staat duidelijk aangegeven vanaf welke leeftijd je kindje het product mag eten.

SONY DSC

 

Isaura is alvast een grote fan en binnenkort proberen we ook eens de knijpzakjes, wat ongetwijfeld voor een grote smosboel zal zorgen in het begin. 😉

SONY DSC

SONY DSC


Zijn er nog mama’s fan of welke alternatieven genieten jullie voorkeur?

Liefs,

Jelske

 

2 Comments

  • Vlijtig Liesje

    25 oktober 2016

    Ik vind het wel heel handig dat dit soort voeding beschikbaar is, en in kant en klaar vorm. Dat maakt het makkelijker om je kind gezond eten te geven.

  • Stéphanie

    12 november 2016

    Mijn zus woont in Engeland en ze geeft die voedingen vaak aan haar kindjes als ze eens wegmoeten. De yoghurtknijpzakjes soms als dessertje, de porridge als ontbijtje,.. telkens we langsgaan koop ik een IMMENSE boel Ella’s Kitchen goodies! Mijn zoontje is er dol op! De knijpzakjes met hartige maaltijden moet je ook niet opwarmen, dus als we even gaan wandelen heb ik altijd een maaltijd voor hem zitten! “Spagbol” is zijn favorietje! (Het smaakt ook echt hélemaal naar spaghetti ?). Hier vind je ook “smikkelvingers”, soms wel een vies boeltje maar ze zijn er eventjes zoet mee en er is hier altijd verdriet als het op is ? Groetjes! X

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.