motherhood, persoonlijk, zwangerschap en geboorte

Een boompje in het “geboortebos”

Op 16 november werden alle mama’s, papa’s en kindjes die geboren zijn in 2015 uitgenodigd om hun hoogsteigen geboorteboompje te gaan planten. Een leuk en vooral groen initiatief vanuit Deerlijk & Harelbeke dat we met veel plezier wilden steunen.

Samen met de beste vriendin (onze kindjes verschillen namelijk slechts een kleine 2 maand, bère tof!) trokken we zaterdagochtend richting locatie.  Er werd vriendelijk gevraagd om gepast schoeisel te dragen waar ik mezelf natuuuuurlijk weer niet aan heb gehouden – ik voel nog steeds mijn bevroren tenen in mijn all stars, klote weer en klote modder.

Na lang wachten en een Isaura die zich al met haar gat in de modder was gaan placeren, was het tijd voor de speech. ‘k Moet eerlijk toegeven dat ze mij al kwijt waren na de ‘dag jongelui, jullie zijn jong maar niet lui’. Echt, ze hebben dat FOR REAL gezegd hé, niet gedroomd mensen.

Bon, nadat we verkleumd van de kou eindelijk  ons boompje in een put vol modder mochten droppen, hadden we het eigenlijk wel gehad. Isaura kreeg nog een goodiebag met snoep die ze niet mocht eten, een diploma en moeder mocht zich opwarmen met een shotje jenever.

Conclusie: ‘k ben blij dat we dergelijk initiatief hebben gesteund maar ‘k was nog blijer toen we thuis onder ons dekentje mochten kruipen met een tas warme thee 😉 .

 

 

One Comments

  • Jess

    15 december 2016

    Een zakje met snoep???? *toink* valt val haar stoel.
    Wel een leuk idee, jammer dat wij het hier (boom) niet doen. En al helemaal leuk dat je dit met je vriendin samen kon doen. (Ik zie veel laarzen, haha)
    Jess onlangs geplaatst…Cindy | IKEA HACK: Knuffels opbergenMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.