baby, DIY, feest, musthaves, om op te eten

DIY: afscheidscadeautjes voor de crèche

’t Is nu echt aftellen! De laatste dagen in de crèche zijn begonnen en ja hoor, ook hier liggen de afscheidscadeautjes al klaar. Nog minder dan een week en dan mag Isaura eindelijk die grote stap zetten naar de klas. SPANNEND!

Ik zeg het hier vaak tegen mijn vriend: ” ’t is bijna zover hé, ze mag naar school!”. Een tijdje geleden nog wat veraf want de vakantie was nog maar net begonnen maar nu zijn we echt zover. Nog een paar dagen en dan nemen we afscheid van een mooie en leuke periode in de opvang.

Natuurlijk kunnen we dat niet stilletjes laten passeren en zocht ik op pinterest naar leuke en originele afscheidscadeautjes om uit te delen aan de kindjes en of course ook een presentje voor de 2 lieve dames die haar al die tijd met open armen hebben ontvangen.  Ik vond er het leuke idee van kraftzakjes met LU beertjes erin en het opschrift ‘ik vond het bere gezellig bij jullie!’. Helemaal mijn ding!

De krafzakjes en knijpertjes kocht ik bij Bollieboom en de beertjes kan je eigenlijk in zowat iedere supermarkt vinden.  Voor haar begeleiders kocht ik 2 kleine canvassen waarbij mijn leger aan ongebruikte lippenstiften goed van pas kwam. Jullie moeten weten dat ik het type ben dat altijd van die leuke kleurtjes vind in de winkel, maar éénmaal ze op mijn lippen hangen, vind ik het maar niks en belanden ze in een buideltje bij de rest. Ideaal dus en Isaura vond het super leuk om te doen! Nog een doosje chocolade , een mooi zakje van de hema en KLAAR!

En dan nu nog eventjes nagelbijten want mijn bestelde outfit voor Isaura’s eerste schooldag is nog niet geleverd. Fingers crossed en dan is het toch met een klein,bang maar ook benieuwd moederhartje uitkijken naar die speciale dag.

Bring on die doos kleenex en pot ben & jerry’s! #moedergaathuilen

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.