in huis en in de keuken, mama, musthaves

collecting memories , part II

Een hele tijd geleden schreef ik al eens een blogbericht over hoe ik het liefst zoveel mogelijk momenten uit Isaura’s leven wil vastleggen op foto maar met al dat fotomateriaal moet je natuurlijk ergens naartoe. 

Via albelli ( moet er hier nu een hashtag met #reclame komen, gezien het oh zo besproken artikel over influencers?  ;) ) maakte ik voor Isaura’s eerste verjaardag een fotoalbum over haar eerste levensjaar.  Deze werd met veel enthousiasme onthaald en ik mocht al meteen een paar extra exemplaren afdrukken voor de papa en  oma.

Het idee van een echt ‘old fashioned’ fotoboek spreekt me nog altijd het meeste aan maar toch koos ik voor het online samenstellen van een fotoalbum. Waarom? Goh, de mogelijkheden zijn er eindeloos wat betreft: formaat, opstelling, creativiteit,  bijvoegen van tekst … Voor mij dus een pak aantrekkelijker dan het eigenhandig plakken in een album.

 

Het enige nadeel (voor mezelf dan) : het neemt enorm veel tijd in beslag. Zeker als je net zoals ik vergeet om je online fotoboek af en toe eens op te slaan wanneer de boel plots blokkeert na een paar uurtjes puzzelen achter je computerscherm.

Ik nam mezelf voor om er elk jaar eentje te maken maar de uitsteller in mij denkt er soms anders over (jup, ik moet nog beginnen aan het boekje van 1-2 terwijl ze er al bijna 3 is, better get started!).

PS: de prijs is misschien ietsje hoger dan wanneer je zelf je foto’s in een boek plakt maar de kwaliteit zit ‘m toch wel een pak beter bij die eerste. ’t Is maar hoe je’t bekijkt.

 

2 Comments

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.