in huis en in de keuken, mama, musthaves

collecting memories met ‘fotofabriek’

  Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat we allemaal wel graag de leuke momenten uit ons leven willen vastleggen en dan nog liefst geplakt in een doodgewoon fotoalbum. 


Ondertussen is Isaura bijna anderhalf jaar oud en heb ik al een aardige collectie aan foto’s verzameld. Neen,ik overdrijf niet als ik zeg dat het er al zeker meer dan 1000 zijn (die ik godverdomme nog steeds niet heb afgedrukt #UITSTELLER).

De eerste stapjes, het eerste papje of uitstapje met het gezin. Name it, I photographed it! Zelf heb ik weinig beeldmateriaal uit mijn kindertijd en dat vind ik eigenlijk wel jammer dus voor Isaura wil ik zoveel mogelijk momenten uit haar leven vastleggen.

Al een tijdje merkten we op dat er, ondanks de grote hoeveelheid op de laptop, maar weinig van dat beeldmateriaal te vinden is in onze leefruimte. Aan tekstje, letterbanners of leuke quotes geen gebrek maar een paar toffe kadertjes met foto’s van ons gezin of van Isaura ontbreken eigenlijk wel in ons huisje.

Dus om de koe dan maar  bij de hoorns te vatten , bestelden we via fotofabriek een foto van Isaura op canvas. Ik ben wel iemand die graag online zaken besteld en tot op heden ben ik nog nooit teleurgesteld geweest wat betreft levertijden of kwaliteit en ook deze keer vond ik het resultaat echt héél erg mooi. Voor één keer was het niet ik die de foto nam maar mijn vriend. Het is er eentje van een paar maanden terug van een supertoffe uitstap naar het Kluisbos en iedere keer ik die foto zie, smelt ik wel een beetje vanbinnen (die ogen hé, die ogen).

Ik wist ook niet meteen wat ik moest verwachten van zo’n foto op canvas maar het resultaat mag er best wel wezen niet? Het enige wat we nog moeten doen is een leuke plekje vinden om ‘m op te hangen!.

liefs,

Jelske

2 Comments

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.