persoonlijk

cold turkey.

Jup, jullie lezen het goed. Deze dame gaat voor een maandje ‘cold turkey’ wat betreft social media. De laatste maanden betrap ik mezelf erop meer tijd te spenderen aan wat er te beleven valt online dan aan het hier en nu en het voelt niet ok.

img_0276

 

Voor sommigen een piece of cake maar voor mij een heuse opgave want toegegeven, ik ben echt wel verslaafd aan social media: instagram , facebook, twitter & pinterest afschuimen, neemt toch ettelijke uren van mijn tijd in beslag. Tijd die ik eigenlijk zou moeten geven aan zaken die belangrijker zouden moeten zijn.

Associale taferelen van gezinsavonden met elk een gsm of ipad in de hand zijn hier bijna dagelijkse kost en daar moet verandering in komen. Daarnaast merk ik dat de molen in mijn hoofd gewoon niet stopt met draaien. Het constante gevoel bereikbaar te moeten zijn voor jan en alleman of om de 2 dagen een nieuwe blogpost en bijhorende instagramfoto klaar te hebben staan, zorgt meer dan ik dacht voor een mottig gevoel in mijn maag.

Of ik het al dan niet zal volhouden is natuurlijk de vraag maar we zijn alvast goed begonnen (jawel, dit berichtje werd reeds op voorhand ingesteld) want wanneer jullie dit lezen , zit ik al bijna 1 dag zonder internet: HOERA! (‘:

 

Wat mijn blog betreft , hoeven jullie niet te treuren want er staat reeds een mini-lijstje aan blogposts te wachten om online te worden gezwierd. I’ll keep you guys posted!

liefs,

Jelske

(ps. tot binnen een maandje, als ik het overleef tenminste! ^^)

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.