everydaylife, Geen categorie

Bye bye fiat , helluuuuw fancy new car! 

Sinds vorige week donderdag mogen we onszelf trotse eigenaars noemen van dit beest:

Hyundai-Tucson-2016-020

 

Panoramisch dak, zetelverwarming, bochtverlichting, automatische airco, parkeersensoren everywhere, achteruitrijcamera. Name it, we have it. Voor onze eerste echte gezinswagen kozen we voor een beetje meer luxe en comfort.

Wie me kent, weet dat mijn vorige auto allesbehalve babyvriendelijk was. Ik reed namelijk met een fiat 500. GE-WEL-DIG leuke auto , trouwens ook mijn eerste auto die ik kocht. Enkele jaren geleden vertrok ik fier met mijn koekendoos van de garage naar huis. Voor mij de perfecte auto (aangezien ik langs geen kanten kan parkeren).

-> weetje: had mijn vriend me niet tegenhouden dan had ik nog wimpers gekocht voor op de koplampen. ECHT WAAR!

IMG_20160305_170819.jpg

Helaas pindakaas. 2 jaar na aankoop moest ik mijn geliefde bolleke afstaan (met pijn in het hart). Na de geboorte van Isaura werd al snel duidelijk dat mijn fiat veel te klein is voor al het babymateriaal dat we moeten meezeulen. Ik kreeg met moeite de maxi – cosi op de achterbank gepropt zonder zelf bijna met mijn neus tegen de vooruit te plakken. Een buggy (zo ééntje die je helemaal uiteen kon halen) paste nog net in de koffer.

IMG_20160305_170043.jpg

Ondertussen rijden we al een dikke week rond en ik voel me zo een stoere badass mommy in dat ding en toegegeven: hij rijdt echt wel stukken beter ook. Plaats zat en als we willen kunnen we er nog een dozijn kinderen inproppen. Ondanks het feit dat ik mijn fiatje wel mis, ben ik meer dan tevreden over onze nieuwe aankoop.

liefs,

Jelske

2 Comments

 • Nicole Orriëns

  26 april 2016

  Het is een soort monstertruck : )

  Ik vind ‘m wel erg groot moet ik zeggen.

 • jelskedouma

  26 april 2016

  Ja he, vind m ook gigantisch maar wel blij met de extra ruimte (zeker als we eens op reis willen ofzo)

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.