in huis en in de keuken, mama, musthaves

all i want for christmas..: cadeautip bij smartphoto!

Het is december en de pakjesrush is begonnen. Iedereen wil nog voordat de kerstvakantie begonnen is,  de geschikte cadeautjes in huis halen om onder de kerstboom te leggen. Ik vond alvast ééntje die , wat mij betreft, een aanradertje is. 

Mijn musthave voor onder de kerstboom

Sinds ik ooit eens een gepland bezoekje aan mijn oma vergat terwijl ze super ongerust op me zat te wachten met een stuk taart ( I know, shame on me), ben ik de dag erop naar de winkel gereden om een agenda te kopen. 

Vroeger noteerde ik ook steeds mijn werkuren op een blaadje om het nadien te verliezen en zo 10 keer opnieuw alles over te schrijven want jammer genoeg is warhoofd soms wel eens mijn tweede naam, can’t help it!
Ik zal bij deze ook maar zwijgen over al de verjaardagen die ik steeds weer vergeet…Oepsie! 

Plannen en onthouden, het is niet mijn sterkste kant dus een leuke agenda om me er af en toe eens aan te herinneren wanneer ik wat moet doen, is voor mij zeker een ideaal cadeautje om te geven met kerst.

een gepersonaliseerde agenda bij smartphoto

Omdat ik mezelf soms wel eens moet dwingen om zaken in mijn agenda te noteren, probeer ik altijd een leuk exemplaar te kopen want tja, het oog wil ook wat hé.

Via smartphoto bestelde ik dit jaar een super leuk gepersonaliseerd exemplaar waar ik mee kan pronken en ik wil er al een nieuwjaarsvoornemen van maak om er meer gebruik van te maken want naast de leuke foto’s is er op elke week een plaatsje voorzien voor een ’to do lijstje’ , super handig. 

Op de website kan je via een eenvoudige tool foto’s uploaden en toevoegen aan iedere pagina van je agenda. De voorpagina kan je naar eigen wens bewerken met een toffe quote en foto. 

Psssst: naast agenda’s kan je er nog een pak meer leuke zaken vinden om cadeau te geven of om te personaliseren. Check zeker eens hun rubriek ‘kerstmis‘ om inspiratie op te doen !

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.