motherhood, ontwikkeling en opvoeding

1 jaar.

 Ik denk dat ik nog nooit op zo’n emotionele maar oh zo prachtige rollercoaster heb gezeten. Ze liet me door diepe, donkere dalen gaan maar ze toonde me ook de mooiste toppen met een sprookjesachtig uitzicht en rood-roze zonsondergangen. 1 jaar dat soms tergend traag maar ook vliegensvlug leek te gaan. 1 jaar mag ik mezelf al mama noemen en er is geen andere rollercoaster waar ik liever op wil zitten dan deze.

Als ik terugdenk aan de eerste dagen met Isaura dan valt er toch een zwaar gevoel over me heen. Mijn picture perfect plaatje viel in miljoenen stukken. Met alle goede wil van de wereld maar de liefde was er niet, althans niet op het eerste gezicht. Ik moest wennen , wennen aan het leven met z’n 3, wennen aan het idee dat ik niet alleen meer partner van ben maar ook mama.

SONY DSC

Nu zou ik me geen leven meer zonder haar kunnen inbeelden. Mijn lieve,kleine en vrolijke bijna peuter die hier leven brengt in ons huis (met getetter, gekletter en soms ook een waterval aan tranen). Ik zag je groeien , de wereld ontdekken en iedere keer stond ik versteld van wat je weer allemaal had bijgeleerd op zo’n korte tijd.

Ik kan hier nog duust pagina’s vullen met melig, moederlijk geleuter maar ik hou het , voor deze ene keer, kort:

Lieve, kleine Isaura

ik ben zo ontzettend trots op je.

SONY DSC

2 Comments

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.